Merhaba,
Label

THD – EHA Ortaklığı ile Düzenlenen “Highlights of Past EHA (HOPE) EMEA 2020” Toplantısı Yoğun İlgi Gördü

12.10.2020

 Avrupa Hematoloji Derneği (EHA) ile yakın iş birlikteliğimiz sonucu sanal ortamda 9-10 Ekim 2020 tarihlerinde düzenlenen “Highlights of Past EHA (HOPE) EMEA 2020” Toplantısı katılımcıların beğenisini kazandı.

Toplantı EHA’nın 25. Sanal Kongresi'nden seçilen önemli özetleri içerdi.  Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Balkan bölgesindeki 34 farklı ülkeden 279 hematoloji uzmanı katılımı ile yoğun ilgi gören toplantıda 31 canlı oturum yer aldı.

 

Toplantının formatı tamamen değiştirilerek; hematolojinin çeşitli alanlarında güncel sunumlardan ve ardından belirli konularda uzmanlarla canlı tartışma imkanı sağlayan  oturumlardan oluşturuldu. Yeni format ile, sorular ve tartışmalar için alan yaratılarak konuşmacılar ve katılımcılar arasındaki etkileşime de odaklanıldı.

 

Toplantı, European Board for Accreditation in Hematology (EBAH) tarafından kredilendirildi. Toplam 1.5 gün süren program EHA-THD Ortak Oturumu ile tamamlandı. Toplantıya katılan ve başarısında önemli rol oynayan tüm oturum başkanı, konuşmacı ve katılımcılara tekrar teşekkür ederiz.