Merhaba,
Label

Türk Hematoloji Derneği Sosyal Sorumluluk Projesi

15.06.2017

Polatlı Karahamzalı Köyü İlk ve Ortaokulu
Türk Hematoloji Derneği Sosyal Sorumluluk Projesi doğrultusunda, derneğimizi temsilen THD Başkanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir,  İkinci Başkan Prof. Dr. Tülin Tiraje Celkan, Sayman Prof. Dr. E. Naci Tiftik, Araştırma Sekreteri Doç.Dr. M. Cem Ar ve Üye Doç.Dr. Meltem Kurt Yüksel’in katılımıyla 22 Mayıs 2017 tarihinde Ankara Polatlı Karahamzalı Köyü İlkokulu ve Ortaokulu’na ziyaret gerçekleştirildi.

Geçen sene yapılan ziyaret ile ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen bu köy okulu kardeş okul olarak belirlenerek bu yıl da destekte bulunuldu. Eğitim gören öğrencilere spor ayakkabı, kıyafet ve oyuncak dağıtıldı. Beden Eğitimi dersleri için futbol, voleybol ve basketbol topu teslim edildi.

Kastamonu- Cide Bayram Yusuf Aslan Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi
Türk Hematoloji Derneği Sosyal Sorumluluk Projesi doğrultusunda tarafımıza ulaşarak ihtiyaç sahibi olduğu belirtilen Cide Bayram Yusuf Aslan Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine spor ayakkabı ve kıyafet, Cide Çok Programlı Anadolu Lisesi Yurdu yatılı öğrencileri için de terlik gönderilmiştir.

Saygılarımızla,

Türk Hematoloji Derneği Yönetim Kurulu