Merhaba,
Label

6th International Congress on Leukemia Lymphoma Myeloma Antalya'da Başarı ile Tamamlandı

11.05.2017

 

 

International Congress on Leukemia Lymphoma Myeloma’nın altıncısı 11-13 Mayıs 2017 tarihlerinde Antalya’da başarıyla düzenlendi.

 

Hematologların yakından tanıdığı, konusunda uzman uluslararası isimlerin bilimsel programını yaptığı ve oturumları yönettiği kongrede 25 yabancı konuşmacı, habis hematolojik hastalıklardaki tıbbi (tanı, tedavi vd) gelişmeleri aralarında Türkiye’den ve dünyanın değişik ülkelerinden kongreyi izlemeye gelen 300’e yakın hematoloji uzmanlarına aktardı.

 

Kongremizde; 12 bilimsel oturum ve 3 uydu sempozyumda 29 oturum başkanının moderatörlüğünde 34 konuşmacı sunumlarını gerçekleşti. Mısır, Yunanistan, Romanya, Hollanda, Bahreyn, Makedonya, İspanya, ABD, Fransa, Sudan, Karadağ, İtalya, İsrail, Sırbistan, İngiltere, Kanada ve Almanya’dan katılımcıların yer aldığı kongremize gönderilen bildiriler poster sunusu olarak yapıldı. Bu kongre uluslararası geniş katılımlı çok önemli bir marka olarak gerçekten gurur duyduğumuz bir aktivitemizdir. 

 

Bu kongreyi bir THD markası olarak başlatarak öncülük eden ve bizlere başarısını kanıtlamış bir emanet olarak teslim eden daha önceki THD yönetim kurulu başkan ve üyelerine, bu yıl da kongrenin başarısında katkısı olan tüm konuşmacı ve oturum başkanları başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederiz. 

 

 

Saygılarımızla,

 

Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir

Kongre Başkanı

THD Yönetim Kurulu Başkanı