Merhaba,
Label

Türk Hematoloji Derneği Yıllık Ödentileri

21.08.2023

Türk Hematoloji Derneği’nin Değerli Üyeleri,

Derneğimizin giderek yoğunlaşan ulusal ve uluslararası etkinlikleri için üye listelerimiz düzenli olarak gözden geçirilmekte ve bilgileriniz güncellenmektedir. Bu kapsamda banka ve dernek kayıtlarında yapılan inceleme doğrultusunda web sayfasında (www.thd.org.tr) yer alan “Online Aidat Ödeme Sistemi”nde üyelerimizin aidat ödeme bilgileri güncellenmiştir. İlgili sisteme giriş, kullanıcı adı (eposta adresi) ve şifre ile yapılmaktadır.

5253 sayılı Dernekler Kanunu ve THD Tüzüğünün 5. maddesi gereğince; üyelerimiz, dernek aktif üyeliğinin devamı ile elde edilecek olanaklardan (basılı kaynakların gönderilmesi, olağan genel kurulda oy kullanılması, indirimli kongre katılım oranları vb.) yararlanabilmek için yıllık ödentilerini düzenli olarak ödemekle yükümlüdür. Bu nedenle yıllık ödentilerin 15 Ekim 2023 tarihine kadar aşağıda bulunan derneğimiz banka hesap numarasına ya da web sayfamız aracılığıyla “Online Aidat Ödeme Sistemi” üzerinden yatırılması önemle rica olunur.

Aidat kayıtlarında hata ya da eksiklik var ise gerekli düzeltmelerin yapılması için ödemenize ilişkin bilgi ve belgenin THD Ofis adresine (thdofis@thd.org.tr) ulaştırılmasını diler, saygılarımızı sunarız.
Türk Hematoloji Derneği Yönetim Kurulu

Banka Hesap Bilgileri:
Yıllık Aidat Bedeli: 50 TL
Garanti Bankası Şehremini Şubesi
TR14 0006 2001 1680 0006 2972 04