Merhaba,
Label

Hematoloji Tıpta Uzmanlık Yeterlik Komisyonu Kuruldu

09.03.2022

Türk Hematoloji Derneği’nin Değerli Üyeleri, 

Hematoloji Tıpta Uzmanlık Yeterlik Komisyonu (HEM-TUYEK), Yürütme Kurulu üyeleri ve yönergesi 7 Mart 2022 Pazartesi akşamı yapılan Eğitim Meclisi toplantısında görüşülerek THD yönetim kurulu kararı ile onaylanmıştır.

Öncelikle aşağıda yer alan Yürütme kuruluna bu önemli görevde yer almayı kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Yoğun emek gerektirecek bu önemli projede kendilerine başarılar diliyorum.

Çalışma takviminin ilk adımı olarak aşağıda yer alan Yeterlik Komisyonu Çalışma Gruplarında görev almak isteyen değerli üyelerimizin 14 Mart 2022 tarihine kadar başvuru yapmalarını önemle rica ediyoruz. Başvuru için yer almak istediğiniz Çalışma Grubu ve güncel iletişim bilgilerinizi thdofis@thd.org.tr adresine e-posta göndermeniz yeterli olacaktır. 1. Program Geliştirme Çalışma Grubu, 2. Program Değerlendirme Çalışma Grubu, 3. Ölçme Değerlendirme Çalışma Grubu, 4. Sürekli Tıp Eğitimi Çalışma Grubu olmak üzere Yeterlik Komisyonu altında tanımlanmış 4 farklı Çalışma Grubuna katkılarınızı bekliyoruz. Çalışma Gruplarının oluşumu ve görev tanımlarını aşağıda yer alan Yeterlik Komisyonu Yönergesinde bulabilirsiniz.

Siz değerli üyelerimizin katılımı ile Türkiye’de Hematoloji Uzmanlık Eğitiminin gelişmesi ve standardizasyonu projemizin en kısa sürede başarıya ulaşacağına inanıyoruz.  


Saygılarımızla,

Prof. Dr. M. Cem Ar

Başkan

THD Yönetim Kurulu Adına

Hematoloji Tıpta Uzmanlık Yeterlik Komisyonu (HEM-TUYEK)
Yürütme Kurulu Üyeleri
Ahmet Muzaffer Demir
Meliha Nalçacı
Meltem Aylı
Nilgün Sayınalp
Leylagül Kaynar
Özcan Bor
Funda Tayfun Küpesiz

Hematoloji Tıpta Uzmanlık Yeterlik Komisyonu Yönergesi için lütfen tıklayınız.